Verksamhet

12109160_900270786675856_8256467027635617022_n

Vi kommer att starta upp träffar för föräldrar/vårdnadshavare som vill diskutera skolfrågor (förskola-gymnasiet). Vi har tänkt att ta varannan träff på helgen och varannan på en vardagskväll. Det kommer inte vara en grupp som träffas varje gång utan vem som helst får komma och vara med. Syftet är att:

  • Kunna bolla frågor som man är mitt i
  • träffa andra föräldrar som sitter i samma sits
  • mingla och ha trevligt

Plats: Handenterminalen 4

När: söndag den 14 feb kl 15, måndag den 22 feb kl 18

 

Här gärna av er om ni har någon specialkost så vi kan handla in till exempel glutenfritt mm.

Ansvariga: Inger och Lotta  (inger@attention-haninge.se och lotta@attention-haninge.se)

 

 

Foto: www.fotoakuten.se

ÖPPET HUS MED MINIFÖRELÄSNINGAR/FÖRELÄSNINGAR
Haninge Handikappcenter, Handenterminalen 4
Vi har Öppet Hus med föreläsningar, information och fika i Haninge Handikappcenters lokaler, Handenterminalen 4.  Vi arrangerar också temaföreläsningar i samarbete med Haninge kommun. Läs mer i vår mötes- och evenemangskalender

POLITISKT PÅVERKANSARBETE:

Attention Haninge ska arbeta intressepolitiskt på kommunal nivå för att personer med NPF ska bli bemötta med respekt och få det stöd de behöver i skolan, på arbetsmarknaden och på fritiden. Under 2015 ska vi utveckla samarbetet i kommunen angående hemmasittande samt bevaka och påverka Haninge kommuns anhörigstöd. Utifrån Attentions intressepolitiska program och skolplattform ska vi arbeta gentemot kommunala politiker och tjänstemän för att förbättra situationen för personer med NPF.

Här kan du läsa hela Attention Haninges Verksamhetsplan 2015.

Vi vill också tipsa om att den verksamhet som bedrivs av ADHD-center och Aspergercenter. Där finns kanske kurser och andra aktiviteter som du kan/vill ta del av.

Vill du veta mer om vad ni gjort tidigare kan du läsa vår Verksamhetsberättelse 2014.